RSS twitter facebook
dietopedia

Maltoza

Maltoza este formata din doua molecule de glucoza si nu se gaseste ca atare in natura. Se formeaza in timpul digestiei prin scindarea amidonului in dizaharide si apoi in glucoza. Procesul de transformare a amidonului din cereale in maltoza are loc sub actiunea drojdiilor (4) .

Maltoza este consumata ca si aditiv in numeroase produse alimentare





Legaturi:
Referinte:

Versiune: 2 Data modificare: 2010-05-28 21:32:58
Ultimii termeni modificati
Vitamina B1 2010-10-20 15:00:29
Vitamina B2 2010-10-20 14:58:52
Vitamina A 2010-09-06 14:52:41
Bananele ingrasa 2010-08-28 08:49:59
Icre de Manciuria 2010-08-01 07:12:08
Icre negre 2010-08-01 07:11:45
Icre stiuca 2010-08-01 07:09:41
Icre crap 2010-08-01 07:09:33
Crap in sos tomat 2010-08-01 07:09:03
Stravrizi in ulei 2010-08-01 07:08:54
Termeni utilizare

Contact: contact@dietopedia.ro