RSS twitter facebook
dietopedia

Painea prajita are mai putine calorii

Fals! Prin prajirea painii singurul proces fizic care se produce este evaporarea apei, iar cantitatea, evident, se reduce. Paine prajita Insa trofinele calorigene (proteine lipide si glucide) nu-si modifica greutatea, prin urmare si continutul caloric ramane nemodificat





Legaturi: Mituri despre alimentatie
Referinte:

Versiune: 9 Data modificare: 2010-06-20 16:52:18
Ultimii termeni modificati
Vitamina B1 2010-10-20 15:00:29
Vitamina B2 2010-10-20 14:58:52
Vitamina A 2010-09-06 14:52:41
Bananele ingrasa 2010-08-28 08:49:59
Icre de Manciuria 2010-08-01 07:12:08
Icre negre 2010-08-01 07:11:45
Icre stiuca 2010-08-01 07:09:41
Icre crap 2010-08-01 07:09:33
Crap in sos tomat 2010-08-01 07:09:03
Stravrizi in ulei 2010-08-01 07:08:54
Termeni utilizare

Contact: contact@dietopedia.ro